Beveiliging

Akerdome Beveiliging

Akerdome beveiliging levert en installeert beveiligingsinstallaties conform de huidige regelgeving en uw persoonlijke voorkeuren.

Of het hier nu gaat om een Camerasysteem of een Borg gecertificeerde inbraaksignaleringssysteem, u bent hiervoor bij Akerdome Beveiliging aan het juiste adres.

Waarvoor schakelt u Akerdome Beveiliging in?

U kunt Akerdome beveiliging inschakelen voor het leveren en onderhouden van onderstaande systemen:

 • Inbraaksignaleringssystemen
 • Intercomsystemen
 • Camerasystemen
 • Toegangsverlening en toegangscontrolesystemen
 • Centrale en decentrale vluchtweg-en noodverlichtingssystemen
 • Brandmeld-en Ontruimingsalarmsystemen

Hoogwaardige apparatuur

Wij passen voor u de bovengenoemde systemen hoogwaardige apparatuur toe welke afgestemd op uw wens wordt geleverd, geïnstalleerd, inbedrijfgesteld en opgeleverd.

Tevens kunnen wij voor u vluchtwegplattegronden en ontruimingsplannen produceren

Waarom kiezen voor Akerdome Beveiliging,
onze voordelen voor u op een rij:

 1. Betrokken medewerkers
 2. Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee om tot een mooie oplossing te komen
 3. Totale ontzorging van advies, ontwerp tot aan oplevering
 4. Veel parate kennis en vakbekwaam
 5. Door nauwe samenwerken met andere divisies van Akerdome kan Akerdome u een totaalpakket leveren “Alles onder 1 dak”(ook qua service en onderhoud)
 6. 24/7 storingsdienst

Direct contact met Akerdome Beveiliging

Twan

Twan de Graaf
06 – 38 49 94 58
beveiliging@akerdome.com

Huub van Hal - Akerdome BV

Huub van Hal
06 – 38 499 453
beveiliging@akerdome.nl

Beveiligingsinstallaties conform de huidige regelgeving en uw persoonlijke voorkeuren

Kwaliteit en kwaliteitsborging Akerdome Beveiliging

Voor het leveren, installeren, inbedrijfstellen en onderhouden van Inbraaksignaleringssystemen en Brandmeld-en ontruimingsalarmsystemen werken wij volgens de geldende CCV regelingen om de kwaliteit van het door ons geleverde product en onze dienstverlening te kunnen borgen.

Indien gewenst kunnen wij van deze systemen ook de certificering verzorgen conform de geldende CCV regelingen ( Borg (Inbraaksignalering), Leveren Brandmeld-en Ontruimingsinstallaties, Installeren Brandmeld-en Ontruimingsalarminstallaties en Onderhouden Brandmeld-en Ontruimingsalarminstallaties).

Voor het verzorgen van een initiële inspectie of vervolg inspectie (conform Bouwbesluit) voor Brandmeld-en Ontruimingsalarminstallaties bent u bij Akerdome beveiliging ook aan het juiste adres.

Wij werken hiervoor samen met inspectie instellingen welke volgende de CCV normen de inspecties uitvoeren en door de Raad van Accreditatie zijn erkend om een Inspectiecertificaat conform Bouwbesluit te mogen afgeven.

Service

Mocht er onvoorzien een storing ontstaan in een van uw systemen welke niet door u zelf is op te lossen beschikt Akerdome over een 24uurs storingsdienst. Deze dienst is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor (spoed) storingsmeldingen. Wij streven er dan ook naar om binnen 24 uur na de storingsmelding aan te vangen met de reparatie. Wilt u zeker zijn van de 24 uurs storingsopvolging dan heeft u de mogelijkheid om een service-en onderhoudscontract af te sluiten met Akerdome beveiliging.

Impressies van Akerdome Beveiliging

2024 Akerdome BV   |   disclaimer   |   algemene voorwaarden   |   webdesign